Overskrift

REDAKTIONEN ARBEJDER MED EN FORNUFTIG MÅLSÆTNING FOR 2021

Redaktionen fortsætter, hvor NORD-VEST AVISEN slap..

Formålet med hjemmesiden er fortsat et tilbageblik i tiden primært koncentreret om Bispebjerg skole og Utterslev skole både for elever og lærere, men også et tidsbillede for rigtig mange begivenheder, kulturelt, historisk, socialt m.m. udenfor skolemiljøet.
Det skal jo ikke være ren nostalgi det hele og vi bringer indimellem spots på nogle af nutidens hotte emner indenfor musik, teater og film samt udstillinger med baggrund i historikken.
Hjemmesiden har på ugebasis i gennemsnit ca 3.600 klik og vi har nu den 31. december 2020 rundet 1.300.000 klik !!
Bispebjerg skole lukkede som bekendt i november 2011, men ovennævnte tal beviser helt klart, at hjemmesiden stadig lever og har det godt.
Vi får stadigvæk "nye medlemmer" - måske finder du indslagene under kommentarer eller i gæstebogen, men også rigtig mange henvendelser og dialoger føres hver uge via interne mails til og fra redaktionen.

Vi i redaktionen er rigtig stolte af hjemmesidens succes, hvor vi som bannerførere dels finder nye tiltag, men også du bidrager og kan bidrage med forslag og billedmateriale eller en lille historie fra dengang.

Hvad kan du så forvente i 2021 ?

 

P.t. arbejdes der på højtryk med en hel ny hjemmeside. Nyt design og bedre opbygning af sider og billedemateriale, men det tager meget lang tid, at få overført især de mange billeder, som skal findes i min billedemappe på computeren, så venligst tålmodighed til et pænt stykke ind i efteråret.

Nyt indhold ?

Rigtig meget, fordi der er ideer til nye emner som f.eks skolen i gamle dage - skolen under krigen - lejerskoleophold - fastelavn - kendte navne på skolen.

Dertil et meget omfattende billedmateriale, som trænger til at blive sat på siden - herunder en del klassebilleder, som endnu ikke har set dagens lys.

Hjælp os med dit indlæg....
så kig i skuffen, en tur på loftet eller sæt hukommelsen på et nostalgisk trip og lad os få din historie kort eller lang
.

Indlæg til redaktionen....

Har du et længere indlæg og evt. billede, så send os en mail til min adresse her på siden.
Er det kun en kort kommentar, så brug kommentarfeltet eller skriv i gæstebogen.
Bemærk, at både i kommentarfeltet og gæstebogen er der begrænsninger med antal bogstaver og tal, idet hjemmesidens opbygning ikke giver os mulighed for at ændre på det.


Og så lidt praktisk !
Der er lagt underlægningsmusik på nogle sider. Det er så smag og behag, men du kan jo skrue ned eller lukke helt for lyden.

Vigtigt at understrege !
Det er vigtigt for redaktionen, at gøre opmærksom på,

at, der kan være copyright på nogle fotos og vi fralægger os ethvert ansvar for viderebringelse af disse fotos i det offentlige rum.

at, der kan forekomme enkelte øgenavne, som ikke er ondt ment, men blot for at fremhæve karakteristikken af den omtalte person.
Med mindre kommentarerne fra Jer er groft krænkende vil vi tillade os at redigere i indlægget. Alle har vi såvel positive som negative oplevelser fra skoletiden og det må gerne komme til udtryk. Det er især lærerne som kan variere i den enkeltes opfattelse, men vi uddeler hverken sure eller glade smileys !!!

 

email !

Mail adresse kartoteket bliver stadig mere omfattende - men er dog stadig meget begrænset, når man tænker på hvor mange elever, der har gået på Bispebjerg Skole. Derfor denne opfordring: Står du ikke opført i email kartoteket, så skriv enten i gæstebog, i kommentarfelten eller til en af koordinatorerne af hjemmesiden. Skriv også gerne årgang samt hvor i NV, du boede. Informer os venligst, hvis du ændrer email adresse.

 

RIS ELLER ROS?
Redaktionen forsøger efter bedste evne at skabe en hjemmeside, der hele tiden lever og vi får også hen ad vejen større erfaring med opsætning af tekst og billedbehandling, men generelt modtager vi gerne kritik, hvis du synes, at der er plads til forbedring - ja, og synes du vi rammer helt rigtigt, så bliver vi helt sikkert opmuntret.
Derfor - brug kommentarfeltet og kom med ris eller ros.
Fortsat god fornøjelse !


Redaktionen har mange bolde i luften

Tommy
               
tommyskole@mail.dk 

 

Musik og reportager mens du kigger på hjemmesidenDR Netradio klik på  http://www.dr.dk/radio/#/arkiv


Arkiv - Hør når du vil


Vælg så din udsendelse og lad musikken spille. Klik så på skolens hjemmeside igen og så har du din yndlingsudsendelse fra igår eller langt tilbage i t
iden helt gratis, mens du kigger på siderne.

 

HUSK OGSÅ AT KIGGE UNDER VORES SIDER OM MUSIK:

 KLIK DIG IND PÅ:

SKOLETIDENS GEMMER:

 

    HITHOUSE    

                STARCLUB - REVOLUTION

                                        EFTER SKOLETID - RADIO

Skriv eller send direkte til mig
Tommy

(tommyskole@mail.dk)    

DIN MAIL ADRESSE:  

Mail adresse kartoteket bliver stadig mere omfattende - men er dog stadig meget begrænset, når man tænker på hvor mange elever, der har gået på Bispebjerg Skole. Derfor denne opfordring: Står du ikke opført i email kartoteket, så skriv enten i gæstebog, i kommentarfelten eller til en af koordinatorerne af hjemmesiden. Skriv også gerne årgang samt hvor i NV, du boede. Informer os venligst, hvis du ændrer email-adresse.

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

KOMMENDE ARTIKLER 

Hele hjemmesiden er p.t. under redigering, så først tilretning af sider med manglende fotos og dernæst anden opsætning -specielt lærer sektionen strammes op

Venligst vær tålmodig for der sker løbende ændringer på hjemmesiden og omkring 1. marts 2021 skulle hjemmesiden ses pæn og ordentlig ud igen.

EMNER SOM REDAKTIONEN ARBEJDER MED LANGSOMT MEN SIKKERT, SÅ HA' LIDT TÅLMODIGHED OG FORDYB DIG IMELLEM TIDEN MED MANGE AF DE ANDRE INTERESSANTE EMNER.

SKOLEN I GAMMELT PERSPEKTIV


Vi forsøger at gå laaangt tilbage i tiden, ja sådan ca. fra skolens begyndelse og nogle årtier frem.


Klassebillede fra 1917
Husker du vor skoletid - husker den så nøje...


Her et sjældent gammelt billede af skolen set fra Frederiksborgvej.
Mit gæt er sidst i 1920'erne.

Vi skruer tiden tilbage til årene omkring skolens start og nogle årtier frem.

Følg med der kommer flere udpluk fra erindringer om skoletiden i løbet af året her på hjemmesiden.
Glem så iøvrigt ikke de spændende beretninger på siden MEMORY LANE, hvor redaktionen meget gerne ser, du byder ind med dine erindringer.


Tommy

  cxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxccxcxcxcxcxcxcxcx

BÅDENE TIL SVERIGE

Ja, måske husker du turene til Sverige. Hvor de 2 pakker smøger og måske en ny lighter samt mandler, sukker og kaffe til mor købt i Helsingborg ??

Både hvor man ofte kunne mærke søgangen, og glas og flasker kurede hen ad bordene med den lille opkant.

Nå, men ofte vankede der gratis billetter og køen ofte lang til en heldagstur over sundet.

 Den slidte billet tilhører iøvrigt redaktøren

bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb

DYRSKUE

Vi kigger på dyreskuet, som du måske husker fra pladsen foran Bellahøj husene.
Herunder koen Karoline, der igennem mange år var en slags institution i forbindelse med dyrskuet.Radio Merkur

Vi bringer også historien om Radio Merkur, som var en betydende faktor for oprettelsen af P3 

bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb

UNGDOMSOPRØRET

PROTEST OG UNGDOMSOPRØR
En meget vigtig del af historien om en brydningstid i samfundet og ikke mindst et meget stort og bredt emne, som nok skal fylde en del i hele 2017.

bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbv

KONFIRMATION

De fleste af os blev konfirmeret og husker sikkert konfirmationsforberedelserne og "den store dag" samt "blå mandag".

Vi kigger nærmere på konfirmationen krydret med dine minder

vbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvvbvb


Fra 50'ernes seksdagesløb i Forum til nutidens løb i Ballerup.

SEKSDAGESLØB

 bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbv

Comments

26.09.2014 20:44

Lars Mejer Frederiksen

Jeg kan se at I, i hvert tilfælde har et billede at Frk. Astrid Ranvig! Vi havde hende i tysk, geografi og fransk. Hun var ikke venner med vej træer!

Seneste kommentarer

04.12 | 23:33

I 1 række ved siden af Inge sidder Mette. Jeg er selv i 2.række mellem Maybritt Jansen ( min bedste veninde) og Majbrit Alsing. Birgit Sølling Andersen, nu Olsen

09.11 | 18:03

Hej Tommy
Hyggeligt at hjemmesiden stadig eksisterer
Ærgerligt at alle de fotos, der hørte til mit indlæg er væk. Tak fordi du stadig hilder gang i alle minderne. Jeg er efterhånden fyldt 88 år🙋‍♀️

08.11 | 16:35

Det er fru Blell det står på den anden side og min søster Lykke Susanne Hansen der står helt øverst i højre side oven over fru Sand

24.10 | 16:24

Hej. HAUGLAND (var nordmand og flittig ryger) havde jeg i gymnastik og dem som ikke kunne risikerede at få et frimærke med flad hånd på ryggen. Har aldrig hørt om Kruse, ligeså !

Del siden