Månedens lærer

Månedens lærer i November er lærer Nymann Eriksen.

Vi modtager meget gerne materiale samt ikke mindst foto om/af fru Henny Mathiesen.

🤩

Erna K. Hansen årgang 1941 beretter:


Her min beretning om november måneds lærer Henny Mathiesen f 5/9 1906 død 4/7 2006
Henny Mathiesen var min klasselærer i I-IV mellem a, hun var en meget afholdt og venlig lærer, som styrede klassen trygt igennem de 4 mellemskoleår.
Hele klassen var på et tidspunkt inviteret hjem til et alletiders arrangement i hendes villa i Jægersborg.
Der var dækket op ved et langt bord, og vi blev trakteret som rigtige voksne gæster, det var en oplevelse, som jeg mindes med glæde, og en ganske anderledes måde, end vi børn var var vandt til på skolens område.
Ærgerligt, at klassen ikke har et foto herfra.
10/6 1950, var IV ml a på tur til Kullen med Henny Mathiesen og Astrid Ranvig.
En herlig og interessant tur, det blev jo egl så en afsked med vores afholdte Henny Mathiesen og introduktion til ny klasselærer, som vi jo i forvejen havde til geografi og tysk og efter ferien også i fransk.
Jeg samt mange fra min klasse deltog i Bispebjerg Skoles 75 års jubilæum i april 1987.
En rigtig festlig dag, jeg fik hilst på Henny Mathiesen, hun huskede mig og min klasse måske fordi, vores årgang realv 1950/51 blev den første blandede klasse med drenge og piger, vi blev egl en forsøgsklasse, med overlærer Astrid Ranvig som klasselærer.
Mellemskoleårene samt realv-året blev alletiders, med et utrolig godt sammenhold med mange fornøjelige sammenkomster. Klassen påregner at samles i 2016 til 65 års klassejubilæum i Egå hos Ruth og hendes mand, desværre er en del faldet fra, men de er ikke glemt.
Det gode sammenhold bunder da vist i, at vi har haft gode lærere disse 10 år

Seneste kommentarer

04.12 | 23:33

I 1 række ved siden af Inge sidder Mette. Jeg er selv i 2.række mellem Maybritt Jansen ( min bedste veninde) og Majbrit Alsing. Birgit Sølling Andersen, nu Olsen

09.11 | 18:03

Hej Tommy
Hyggeligt at hjemmesiden stadig eksisterer
Ærgerligt at alle de fotos, der hørte til mit indlæg er væk. Tak fordi du stadig hilder gang i alle minderne. Jeg er efterhånden fyldt 88 år🙋‍♀️

08.11 | 16:35

Det er fru Blell det står på den anden side og min søster Lykke Susanne Hansen der står helt øverst i højre side oven over fru Sand

24.10 | 16:24

Hej. HAUGLAND (var nordmand og flittig ryger) havde jeg i gymnastik og dem som ikke kunne risikerede at få et frimærke med flad hånd på ryggen. Har aldrig hørt om Kruse, ligeså !

Del siden