Her fortæller Heilesen lidt om sin tid på Bispebjerg Skole.

Det var 2 forventningsfulde skoleelever årgang 1957 som en fin februardag kørte til Tølløse for at besøge vores gamle tegne-og formningslærer.
Vi ringede på døren til Heilesens store parcelhus og døren blev åbnet og en lille mand tog imod os. Snart sad vi i "udestuen" med kaffe og småkager og Heilesen fortalte levende om sin tid på skolen og sine mange arbejder med malerier, tryk, snedkerarbejder samt mosaikker til kirker.
Vi blev vist rundt i stuen med hans mange malerier og flotte snedkerarbejder. Også i hans atelier fik vi et indblik i hans lange liv med et væld af produktioner. Ikke mindst blev den ene historie efter den anden kundgjort for os gamle elever og helt nye oplysninger om skolen og dens lærere gjorde indtryk.
3 rare og minderige timer gik hurtigt og vi var mætte af historier fra skoletiden og med et nostalgisk glimt i øjet satte vi os ind i bilen, mens Heilesen stod i døren og vinkede ivrigt, mens vi stadig kunne høre hans farvel med et: " kom snart igen og tak for besøget".

eleverne

Tommy og Steffen
(de 2 redaktører af hjemmesiden)

Nok er Karl Heilesen 96 år, men still going strongTommy lytter mens Heilesen gestikulererSteffen får vist et af de flotte snedkerarbejder
Et indblik i atelieretFlotte motiver pryder væggene
Endnu et pragtstykke af et rundt bord
Højt humør og historier fra skoletiden - hør, og så var der......Der er meget mere videomateriale og flere beretninger om Heilesens liv i billeder og tekst.
Måske er du Heilesen fan eller blot nysgerrig efter flere historier fra skoletiden ?
I forbindelse med julen vil der komme mere
, så glæd dig til spændende læsning og uddrag fra vort besøgSeneste kommentarer

04.12 | 23:33

I 1 række ved siden af Inge sidder Mette. Jeg er selv i 2.række mellem Maybritt Jansen ( min bedste veninde) og Majbrit Alsing. Birgit Sølling Andersen, nu Olsen

09.11 | 18:03

Hej Tommy
Hyggeligt at hjemmesiden stadig eksisterer
Ærgerligt at alle de fotos, der hørte til mit indlæg er væk. Tak fordi du stadig hilder gang i alle minderne. Jeg er efterhånden fyldt 88 år🙋‍♀️

08.11 | 16:35

Det er fru Blell det står på den anden side og min søster Lykke Susanne Hansen der står helt øverst i højre side oven over fru Sand

24.10 | 16:24

Hej. HAUGLAND (var nordmand og flittig ryger) havde jeg i gymnastik og dem som ikke kunne risikerede at få et frimærke med flad hånd på ryggen. Har aldrig hørt om Kruse, ligeså !

Del siden