Fotoalbum

ALLE ÅRGANGE !!!!

 
Har du gået på skolen ja, måske var/er lærer sammesteds eller kender nogen på billederne så hjælp redaktionen med at sætte årgang og navne på billederne !!


Vi vil prøve at opstarte med lidt historie og billeder fra ovennævnte årgange,så brænder du inde med en god historie eller et par billeder, så kom frem med det !
 
Vi har i første omgang lagt billeder m.m. ind på siden fra forskellige årgange og så vidt muligt i kronologisk orden d.v.s. årgang defineres, som det år klassen begyndte på skolen. Der mangler dog en del oplysninger om personer, årgang mm. så her kan du hjælpe !!!!!!

Vel mødt !

Tommy


wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

STOR, STOR tak til Svend Feld fra Tagensbo skole, som har tilsendt redaktionen rigtig mange klassebilleder fra starten af 1980'erne til 1998
-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-


se billeder længere nede på siden

Husk, hvis du vil have tekst med, så klik på hvert enkelt billede ellers kan du jo alternativt prøve med slideshow uden tekst
😋
god fornøjelse

Det ældste foto !!!


Redaktionen har modtaget dette fantastiske foto, som er det absolut ældste foto og klassebillede, vi har i samlingen.
Klassebilledet er taget i 1921.
Det er Per Jonasen, der har sendt os billedet, hvor hans far Axel Jonasen sidder som nr. 3 fra venstre i første række. Pers far boede dengang på H.C. Jensensvej 25 - vejen som idag hedder Rentemestervej.


årgang 1914