• Lærerne samlet

    Måske husker du en del af dem både som favoritter men også som det modsatte. Ja, og så er der lidt om inspektørerne. I dag hedder det jo skoleleder. KLIK på teksten under foto

  • En klassiker

    Den ældre generation kender vist denne bog også dem som gik på Utterslev skole, som var en del af Bispebjerg Skole.
    KLIK på teksten under foto

  • Et berømt citat fra Olsen Banden

    Her er så et berømt Yvonne citat - måske meget passende gennem skoletiden. Se hvem vi "led" sammen med - og dog havde selvfølgelig mange glade stunder sammen. KLIK på teksten under foto

LÆRERNE PÅ SKOLEN

VI FORSØGER AT FÅ STYR PÅ DELE AF LÆRERSTABEN HERUNDER FOTO AF LÆREREN.

DESVÆRRE ER VI HANDICAPPET AF, AT STORT SET ALT MED PORTRÆTTER AF LÆRERNE ER GÅET TABT UNDER EN OVERSVØMMELSE PÅ SKOLEN, MEN VI ARBEJDER SOM SAGT MED AT FINDE BILLEDER AF LÆRERNE, SOM REGEL TAGET FRA ET KLASSEBILLEDE.

PÅ SIGT ER DER VORES MÅL, AT FORETAGE EN ANDEN OPDELING AF LÆRERNE, SÅ DET ER MERE OVERSKUELIGT OG VI REDAKTØRER SPARER PLADS I FORHOLD TIL ANTAL SIDER VI BETALER FOR.

HAR DU SOM TIDLIGERE LÆRER PÅ SKOLEN ET "LÆRERBILLEDE" LIGGENDE I SKUFFEN ELLER PÅ PC'EN, SÅ VIL VI VÆRE EKSTREMT TAKNEMMELIGE OVER AT MODTAGE EN KOPI - GERNE FREMSENDT VIA MAIL TIL OS.

GOD FORNØJELSE TIL JER, SOM GERNE VIL TÆNKE TILBAGE PÅ EN ELLER FLERE LÆRERE - GODT SOM SKIDT.

EN KOMMENTAR ER OGSÅ VELKOMMEN.

BRÆNDER DU INDE MED EN LÆNGERE BERETNING, SÅ ER DET BEDST, AT DU SENDER EN MAIL TIL OS - IKKE FORDI VI VIL REDIGERE I DIT SKRIV, MEN ALENE , FORDI PLADSMANGEL I KOMMENTARFELTET BEGRÆNSER DINE UDFOLDELSER.

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE

REDAKTIONEN 

SKIDE GODT....men hvorfor kan jeg ikke skrive lange indlæg på hjemmesiden ???


 


Du skal hjælpe os og vore læsere, hvis du har oplysninger i tekst og/eller billede om en eller flere lærere, for kun derigennem kan vi opnå at komme i nærheden af en komplet fortegnelse.

Hvordan ?

Her er 3 vigtige oplysninger til dig !!!

Hjemmesidenavn: dit login
Hed oprindelig www.bispebjergskoleafg1967.dk
hedder idag også www.bispebjergskole.dk

kommentar/gæstebog:

Er til korte beskeder fra dig. Det er desværre hjemmesideudbyder, som sætter standarden.

Større indlæg og billeder:

Send trygt dine oplysninger til redaktionen på
mail:  tommyskole@mail.dk

Din deltagelse med en historie eller blot et foto fra skoletiden eller dit barndomskvarter er med til at gøre hjemmesiden levende.
 
Vi håber, du har bidrag til både eksisterende lærer- omtale såvel som helt nye lærere og så vil vi bestræbe os på at udarbejde en mere overskuelig fortegnelse.
På forhånd tak !

Tommy
               
tommyskole@mail.dk