Fotoalbum
En til tider meget kontant lærer - lille - markant næse - sort glat hår - og kunne råbe højt. Han var tilhænger af fodbold, så var man så "heldig" at have ham i gymnastik, så fløj han rundt i knælange mørkeblå bukser og sin fløjte hængende i det gule bånd

Andet steds i artiklen "skolegården" og "Haugland" er Kruse også omtalt.
Vi havde ham i geografi. Grundet mit efternavn - Skov - blev jeg kaldt "lille lund", når han ville have svar på et spørgsmål.
Det var en tid, hvor vi skulle terpe og lære udenad, og fra mine gemmer har jeg ud af mange optegnelser i kladdehæftet udtaget dette skema over div. aflejringer i undergrunden, som vi skulle kunne udenad.
Han fortalte også om "slævesild", som var sparemad. Silden blev trukket hen over noget bart rugbrød.
Det sidste jeg hørte til Kruse var til skolens 90 års fødselsdag, hvor sløjd Anders fortalte, at kruse ikke deltog i den årlige lærerkomsammen på skolen.

Tommy

xzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzx

Flemming Danielsen årgang 1953

Mogens Kruse - ulastelig klædt som altid. Han var en streng herre, som aldrig lagde hånd på os, men kunne skælde ud, så man næsten tissede i bukserne - noget militaristisk, men en god pædagog, som kunne lære fra sig.

Kristian Larsen årgang 1958


Ja jeg husker udmaerket Hr. Kruse det var diseplin over helen linjen, jeg fik engang en flad af ham, det var saa det hele sang, jeg havde ham i regning.