Fotoalbum

IIIA - DRENGE 1957-1967

Her de sange som blev sunget iflg. program fra årsafslutningen i 1967 på skolen. som jeg husker det var der lavet en scene og der var stillet brune bænke med ryglæn - vistnok dem som der også var i sanglokalet. der blev uddelt afgangsbevis og flidspræmier, mens familien så på og skolens kor sang.
en ganske minderig dag. Der var 6 elever fra klassen, som fik flidspræmier - vi var vist en dygtig og ambitiøs klasse. Flere af vore lærere fortalte os da også løbende, at vi var skolens bedste klasse.

Bagefter tog vi i Tivoli med linje 19, som på det tidspunkt allerede var overgået fra sporvognsdrift til busdrift. Vores parallelklasse var også i Tivoli den aften. Da Tivoli lukkede gik nogle af os i Le Carrousel, som lå ved Vesterport Station. Le Carrousel var den direkte konkurrent til Hit House med den forskel, at man kunne købe alkoholiske drikke i Le Caroussel. Selv købte jeg en Tuborg, som kostede 5 kroner. Det var en dag og aften, vi nok aldrig glemmer.
Sidste skoledag var vi klædt ud som 'provoer', hvilket vil sige, at vi alle havde anskaffet os den samme type langhårede paryk. 1967 var jo summer of love, hvilket afspejlede sig i både tøjstil og frisurer. Vi delte de traditionelle flødekarameller ud og kastede med vandballoner. Vi gik rundt i klasserne, og jeg tror vi alle syntes, det var en god dag. 

Tommy og Steffen

 

 

 SIDSTE SKOLEDAG MAJ MÅNED 1967

 Her er det så 3. real piger, som har klædt sig ud i noget der ligner fam. Flintstone kustume med politiske budskaber. Du husker måske IRIS på hjørnet af Tingskrivervej og Hovmestervej.

Tak til Sørensen Sørensen 3. real drenge