Overskrift

REDAKTIONEN ARBEJDER MED EN FORNUFTIG MÅLSÆTNING FOR 2020

Nu er det ikke lystfiskerhistorier, som vi beskæftiger os med, når du ser billedet af en gammel automat, hvor man helt tilbage i 60'erne kunne trække sandorme m.m. til morgenens fangst i Øresund ud for Charlottenlund.


Redaktionen fortsætter, hvor NORD-VEST AVISEN slap..

Formålet med hjemmesiden er fortsat et tilbageblik i tiden primært koncentreret om Bispebjerg skole og Utterslev skole både for elever og lærere, men også et tidsbillede for rigtig mange begivenheder, kulturelt, historisk, socialt m.m. udenfor skolemiljøet.
Det skal jo ikke være ren nostalgi det hele og vi bringer indimellem spots på nogle af nutidens hotte emner indenfor musik, teater og film samt udstillinger med baggrund i historikken.
Hjemmesiden har på ugebasis i gennemsnit ca 1.600 klik og vi har nu den 1. juli 2020 rundet 1.100.000 klik !!
Bispebjerg skole lukkede som bekendt i november 2011, men ovennævnte tal beviser helt klart, at hjemmesiden stadig lever og har det godt.
Vi får stadigvæk "nye medlemmer" - måske finder du indslagene under kommentarer eller i gæstebogen, men også rigtig mange henvendelser og dialoger føres hver uge via interne mails til og fra redaktionen.

Vi i redaktionen er rigtig stolte af hjemmesidens succes, hvor vi som bannerførere dels finder nye tiltag, men også du bidrager og kan bidrage med forslag og billedmateriale eller en lille historie fra dengang.

Hvad kan du så forvente i 2020 ?

 

P.t. arbejdes der på højtryk med en hel ny hjemmeside. Nyt design og bedre opbygning af sider og billedemateriale, men det tager meget lang tid, at få overført især de mange billeder, som skal findes i min billedemappe på computeren, så venligst tålmodighed til et pænt stykke ind i efteråret.

Nyt indhold ?

Rigtig meget, fordi der er ideer til nye emner som f.eks skolen i gamle dage - skolen under krigen - lejerskoleophold - fastelavn - kendte navne på skolen.

Dertil et meget omfattende billedmateriale, som trænger til at blive sat på siden - herunder en del klassebilleder, som endnu ikke har set dagens lys.

Hjælp os med dit indlæg....
så kig i skuffen, en tur på loftet eller sæt hukommelsen på et nostalgisk trip og lad os få din historie kort eller lang
.

Indlæg til redaktionen....

Har du et længere indlæg og evt. billede, så send os en mail til min adresse her på siden.
Er det kun en kort kommentar, så brug kommentarfeltet eller skriv i gæstebogen.
Bemærk, at både i kommentarfeltet og gæstebogen er der begrænsninger med antal bogstaver og tal, idet hjemmesidens opbygning ikke giver os mulighed for at ændre på det.


Og så lidt praktisk !
Der er lagt underlægningsmusik på nogle sider. Det er så smag og behag, men du kan jo skrue ned eller lukke helt for lyden.

Vigtigt at understrege !
Det er vigtigt for redaktionen, at gøre opmærksom på,

at, der kan være copyright på nogle fotos og vi fralægger os ethvert ansvar for viderebringelse af disse fotos i det offentlige rum.

at, der kan forekomme enkelte øgenavne, som ikke er ondt ment, men blot for at fremhæve karakteristikken af den omtalte person.
Med mindre kommentarerne fra Jer er groft krænkende vil vi tillade os at redigere i indlægget. Alle har vi såvel positive som negative oplevelser fra skoletiden og det må gerne komme til udtryk. Det er især lærerne som kan variere i den enkeltes opfattelse, men vi uddeler hverken sure eller glade smileys !!!

 

email !
Mail adresse kartoteket bliver stadig mere omfattende - men er dog stadig meget begrænset, når man tænker på hvor mange elever, der har gået på Bispebjerg Skole. Derfor denne opfordring: Står du ikke opført i email kartoteket, så skriv enten i gæstebog, i kommentarfelten eller til en af koordinatorerne af hjemmesiden. Skriv også gerne årgang samt hvor i NV, du boede. Informer os venligst, hvis du ændrer email adresse.

 

RIS ELLER ROS?
Redaktionen forsøger efter bedste evne at skabe en hjemmeside, der hele tiden lever og vi får også hen ad vejen større erfaring med opsætning af tekst og billedbehandling, men generelt modtager vi gerne kritik, hvis du synes, at der er plads til forbedring - ja, og synes du vi rammer helt rigtigt, så bliver vi helt sikkert opmuntret.
Derfor - brug kommentarfeltet og kom med ris eller ros.
Fortsat god fornøjelse !Redaktionen har mange bolde i luften

Tommy
               
tommyskole@mail.dk 

 

Musik og reportager mens du kigger på hjemmesidenDR Netradio klik på  http://www.dr.dk/radio/#/arkiv


Arkiv - Hør når du vil

Vælg så din udsendelse og lad musikken spille. Klik så på skolens hjemmeside igen og så har du din yndlingsudsendelse fra igår eller langt tilbage i t
iden helt gratis, mens du kigger på siderne.

 

HUSK OGSÅ AT KIGGE UNDER VORES SIDER OM MUSIK:

 KLIK DIG IND PÅ:

SKOLETIDENS GEMMER:

 

    HITHOUSE    

                STARCLUB - REVOLUTION

                                        EFTER SKOLETID - RADIO

Skriv eller send direkte til mig
Tommy

(tommyskole@mail.dk)    


DIN MAIL ADRESSE:  
 
Mail adresse kartoteket bliver stadig mere omfattende - men er dog stadig meget begrænset, når man tænker på hvor mange elever, der har gået på Bispebjerg Skole. Derfor denne opfordring: Står du ikke opført i email kartoteket, så skriv enten i gæstebog, i kommentarfelten eller til en af koordinatorerne af hjemmesiden. Skriv også gerne årgang samt hvor i NV, du boede. Informer os venligst, hvis du ændrer email-adresse.